©2019 by Nikigai. Proudly created with Wix.com

Nikigai

Dit komt van de japanse term ikigai, wat letterlijk betekend:

 'een reden om te zijn'

In deze gekke wereld, waar geld verdienen voor veel mensen belangrijker is dan een vervullend leven leiden. Waar we niet tevreden kunnen zijn met wat hebben, wie we zijn, wat we doen. In deze wereld probeer ik, net als velen, mijn plek te vinden. Ik geloof dat iedereen, met hun specifieke talenten, iets bijzonders toe te voegen heeft. Ik geloof dat als we los durven laten wat we geleerd hebben over talent, succes en zekerheid, we onszelf zien voor wie we werkelijk zijn. Dan kunnen we met gemak onze 'ikigai' leven.

Ikigai is de plek waar ons talent, de behoefte van de wereld om je heen, dat waar we gelukkig van worden en een overvloedige inkomstenbron samenkomen. Deze ligt voor iedereen klaar, als je dus durft jezelf te zien voor wie je echt bent.


Wat betekend dit voor jou?

Als je zingt, laat je jezelf precies horen zoals je bent. Het nodigt uit tot het accepteren van jezelf, precies zoals je bent. Dit terwijl je in verbinding met anderen. Als je dit combineert met kundalini yoga. is dat ontzettend krachig. Kundalini yoga helpt je discipline te kweken, energieker te worden, meer in contact te komen met wat je echt wil. 

Shine your light!

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now